Grillfesten

Jeg bare digger dette! Om du er bare litt kortreistentusiast, eller ønsker å være det, om du driver med kommunikasjon, eller er gründer og ønsker noen markedsføringstips — så tipper jeg at du også lar deg inspirere.

Del på: FacebookLinkedInTwitter

Slakterforretninger er en døende rase i Norge. Dessverre. De som er igjen er alle stolte fagfolk. Brenner for dyrevelferd, slakterhåndverket, og det å lage spesielt gode kjøttprodukter.

De er også ganske usynlige. Budsjettene tillater ikke fokus på markedsføring. Men her er et eksempel på noen som er flinke på begge deler. Les deres siste e-post til kundene! Det er bare herlig lesing, og til inspirasjon. Du må bare gidde å bruke et par minutter på dette.

Foto: Timon Botez

Møt Indre Oslo Matforedling AS, og bli medlem av deres Tantrum Sausage Club. Kjøttgutta i tjukkeste Oslo-gryta, side om side med de aller tyngst belastede løse fuglene, rett ved det Blå- og Røde kors. Jeg digger deres herlig, ærlige kommunikasjon med glimt i øyet. Helt blottet for jåleri.

Dette er 100% ubetalt reklame, ikke har jeg tenkt å be om rabatt neste gang jeg henter neste pølseladning heller. Men folkens; løp og kjøp! Disse gutta fortjener det, og du kommer til å vinne grillfesten. Dette er vanvittig bra saker!

Urelatert