Smil

Tenk at at turistnæringen i Norge sysselsetter nærmere 200.000 mennesker. Det er grunn nok til å smile.

Del på: FacebookLinkedInTwitter

Turismen vokser i hele Norge. At flere og flere fra hele verden ønsker å besøke oss og oppleve alt vi har å by på gjør meg stolt.

Jeg forsøker å være flink med å hilse på turister. Min hjelp til turistnæringen er smil og nikk, og svare hjelpsomt på eventuelle spørsmål som måtte dukke opp fra en vimsende flokk som ser i alle retninger.

Utlendinger legger igjen 50-60 milliarder i året. En vennlig tilnærming til de som besøker oss har en direkte innvirkning på landets inntekter, tenker jeg. Sørg for at folk føler seg velkommen! Og gjør det med glede. 

Kan et smil og et vennlig nikk gi Norge økte inntekter? Jeg tror det. Jeg er nemlig en sånn type som varmes opp av nikk og smil fra folk jeg passerer, om det er i bygryta eller på tur i marka. Min mor lærte meg at jeg alltid skulle gjøre akkurat dette, smile og hilse på folk jeg møter på min vei. Ikke alle får, naturlig nok, men det blir en god del. Jeg tror nemlig at mutter’n har et godt poeng. Det varmer og skaper et usynlig bånd. Så la oss bidra med det enkleste og kanskje det mest effektive vi kan: Et vennlig smil og nikk!

Ref. bildet over, jeg er så heldig å ha kontor med orkesterplass til spradende turister i Oslogryta – det er grunn nok til å smile, det : ) 

Urelatert