Kunde: Clean Marine

Laget av skipseiere, for skipseiere

Menneskene bak Clean Marine har bakgrunn fra shippingindustrien. Som en del av det verdensledende shippingselskapet, Thorvald Klaveness Group, begynte de i 2004 med research og utvikling av miljøvennlige løsninger for industrien. I dag er Clean Marine en verdensledende leverandør av scrubbere for shippingindustiren.

Misjonen deres er å utvikle verdens beste systemer for rensing av avgasser for skip i tråd med internasjonale utslippsregler, og samtidig bidra til en mer miljøvennlig maritim industri.

Minnesota Agency har i den siste tiden vært Clean Marines samarbeidspartner på både interne og eksterne kommunikasjonsløsninger. Vi har utviklet slagordet Your sustainability is our business, som reflekterer kjernevirksomheten deres om å redusere utslipp fra skip.

Vi utviklet også nye websider med nytt design, og forenklet struktur og navigasjon. Siden shippingindustrien har et sterkt fokus på marginer og kostnadskontroll, la vi stor vekt på scrubbernes raske ROI (Return of Investment).

Designet reflekterer en moderne, miljøvennlig shippingindustri, der fargepalletten representerer ulike dybder fra sjøkart. Sekundærfargen spiller på selskapets opprinnelse — de karakteristiske oransje Torvald Klaveness-skipene. Med et rent design og et tydelig budskap, fortsetter Clean Marine å posisjonere seg som et av de mest innovative og verdensledende selskapene innenfor sitt segment.

Neste: Oslojugend møter Korsmo Forrige: Snacks med god samvittighet