Kunde: Mantra by Mr India

Indisk avantgarde

Da Sanjiv Sharma tok over Mr. India etter faren sin, var han klar for å sette sitt eget personlige preg på restauranten. Våren 2018 ble Mantra by mr. India lansert med nytt konsept, ny visuell identitet og nye nettsider.

Restauranten som ligger midt i hjertet av Oslo, har lenge vært kjent for sin kvalitet på maten. Derimot er det ikke alle som kjenner til det fantastiske vinutvalget som restauranten tilbyr — som kanskje ikke er det man forventer seg av en restaurant som serverer indisk mat.

I tett dialog med Sanjiv Sharma var vi med på å utvikle et nytt konsept for restauranten som serverer smaksbomber fra hele India. Tradisjonelle indiske retter fikk nye lekne navn for å tiltrekke seg yngre gjester, en spennende smaksmeny ble lansert for de som ønsker seg en smak av alt og det store og spennende vinutvalget ble lagt større vekt på både på egne nettsider og i menyene. Nye, gode matbilder ble tatt for å understreke at dette er en indisk restaurant som serverer mat av svært høy kvalitet.

En egen bar, Bar 108, ble lansert som en del av restauranten. Her har tanken vært at man skal kunne ta seg en matbit imens man nyter en deilig drink eller et glass vin. 108 er forøvrig et symbolsk tall, hvor 1 står for gud eller universet, 0 står for tomhet, og 8 står for uendelighet. Det er også 108 hoved nadis i chakrasystemet, som er kanalene som prana (livsenergien) flyter igjennom. Når man chanter et mantra 108 ganger, vil det ifølge hindi tro skje utrolige ting i energisystemet vårt.

Du har kanskje fått en følelse om hvordan Mantra by Mr. India ser ut visuelt nå. Men for at resten av sanseregisteret skal få være med på leken anbefaler vi å ta turen innom restauranten i Dronningens gate i Oslo sentrum og teste ut den fantastiske menyen. For maken til en indisk smaksopplevelse skal du lete lenge etter!

Neste: Driving home for Christmas — med stil Forrige: Kronen på verket i Drammens byutviklings-suksess