Christina Øverland-Engelsen

Byråleder & rådgiver

Tlf.: +47 920 28 026 | Send e-post

Workshopdronning og årvåken nysgjerrigper

Med stor strategisk forståelse og et engasjement det lukter svidd av, elsker Christina å kaste seg inn i komplekse problemstillinger. Ved hjelp av innsikt og metodiske verktøy går hun systematisk til verks for å navigere kundenes merkevarer inn på riktig kurs.

Christina er genuint interessert i kundenes utfordringer — og en trofast tilhenger av at åpne dialoger og tette prosesser med kundene gir både bedre resultater og større eierskap i alle ledd av prosjektene. Hun er ikke redd for å utfordre og heller ikke fremmed for å la sin gjenkjennende latter smitte over på de andre i rommet.

Med bakgrunn som tidligere art director og konseptutvikler, er hun svært opptatt av kreativitet som virkemiddel for at løsningene skal få stoppeffekt. Christina har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for sitt arbeid med ulike kunder. Med sine innholdsrike workshops og glødende engasjement vinner hun som regel også kundenes gunst.

+ Utdannelse

London College of Communication, 1996-1999

+ Erfaring

Christina har over 20 års erfaring fra byråer som Bold, Publicis, Fredag, Miksmaster Creative og GrandPlan med flere. Fra hennes tidligere og nåværende kundeliste nevner vi Silver Pensjonsforsikring, Vertikal Helse, Lindorff, Volvo, Skiskytter-VM Oslo 2016, Stabburet, WWF, Iceland Air, Oslo kommune, Telenor, Posten, Bring, Interflora, Mantra by Mr. India, Norges sjømatråd, Landkreditt og Pareto Securities.

+ Skills

Strategisk tydelig, ekstremt treffsikker på posisjonering og en sterk evne til å engasjere alle involverte i alle ledd av merkevarebyggingen.

Forrige: Villard