Morten Norli

Frontend-utvikler & rådgiver

Tlf.: +47 952 18 441 | Send e-post

Forspranget ligger i teknikken (og brukeropplevelsen)

Hvis Morten var en bil så hadde han sannsynligvis vært en Audi. For i tillegg til å være opptatt av bra og funksjonelt design, er han den mest tekniske av oss og representerer teamets faglige spisskompetanse innen utvikling av engasjerende og effektive design- og kommunikasjonsløsninger for skjermbaserte kanaler.

Morten brenner for bruker- og administratorvennlige løsninger. Han er sterk tilhenger av publiseringssystemer som på en enkel måte lar deg oppdatere innholdet regelmessig, samtidig som både design og system alltid skal være intuitivt for brukerne.

Han er flink på å holde seg oppdatert på alt som skjer av endringer innen den digitale verden. På den annen side må han sies å være en pioner innen sitt fagfelt. Allerede i 1998 startet han sin digitale karriere ved å bruke papirutgaven av Gule Sider på å skaffe seg sine første kunder, noe som resulterte i en stor kundemasse fra A og helt til Å. Vi er svært glade for at han i dag har lagt alt syssel med telefonkatalogen på hylla, men heller bruker tiden sin på å være en god utvikler og digital rådgiver for kundene våre på en hverdagslig basis.

+ Utdannelse

Kongsberg Ingeniørhøgskole, avdeling for datateknikk

+ Erfaring

Mer enn 20 års byråerfaring, fra blant annet Anisdahl, Sand & Partnere, Studio Reform, Ludens Reklamebyrå, Diiz og Drive Nordic. I tillegg har han jobbet fem år som freelance webdesigner/frontendutvikler. Morten har jobbet med kunder som Kongsberg Gruppen, Kongsberg Automotive, Moelven Industrier, Apotek 1, Pareto Securities, Prodecon, Clean Marine, SafeClean, Klaveness Marine, KinderStiff Consulting, Fram Marine, Fram Green Technology, Ingeborg Stana og Solberg Pettersen med flere.

+ Skills

Interaksjonsdesigner med fokus på gode brukeropplevelser.

Forrige: Flatøy Neste: Hansen