McCann Oslo og April Design flytter til Minnesota

Det var nordmenn med tæl og pågangsmot som i sin tid flyttet til Minnesota. Det var folk med handlekraft som ønsket å pløye ny mark. Og de skapte store ting for fremtiden. Nå gjentar heldigvis historien seg.

Del på: FacebookLinkedInTwitter

Større, flinkere, bedre

Vi opplever at våre tjenester er ettertraktet og at behovet for utvidelse har økt. Etter samtaler med en rekke mulige samarbeidspartnere, fant vi tonen med McCann Oslo og April Design. Det var kombinasjonen av enkeltmenneskenes egenskaper og kreative kraft forent med sammenfallende ambisjonsnivå som gjorde utslaget.

Vi var aldri i tvil om at vi passet sammen. Alle er faglig sterke og har en innstilling til kunde og kultur som vil bidra til at vi blir det beste stedet å jobbe i og jobbe med.

CHRISTINA ØVERLAND-ENGELSEN, BYRÅLEDER

McCann Oslo

McCann har en lang historikk i Norge og har kontinuerlig levert prisvinnende, minneverdig og effektiv reklame. Filosofien har alltid vært å bringe frem essensen i en merkevare for å skape sterke ideer vi kjenner oss igjen i. Dette gjør merkevaren fortjent til en plass i både våre hoder og hjerter. McCann har erfaring fra de små grepene som gjør store forskjeller til omfattende kampanjer med ditto resultater. 

Jeg er veldig fornøyd med denne løsningen og er helt sikker på at dette blir et byrå man vil høre mer om i fremtiden.

BJØRN SLOREBY, TIDLIGERE EIER I MCCANN OSLO.
Jarle Nyttingnes

Bjørn og Jan Villard sammen med Bjørn Sloreby, tidligere eier av McCann Oslo

April Design

April Design har i mange år jobbet strategisk med visuell kommunikasjon. De kjennetegnes først og fremst ved solid forankring, gode prosesser og sterk visuell utførelse. God design forsterker innhold og budskap og gjør det tilgjengelig. For merkevareutvikling er særegen og konsistent design i alle deler av kommunikasjonen en avgjørende faktor for å øke kjennskap til merkevaren.

Jarle Nyttingnes

Catharina H. Wedel Jarlsberg og Marianne Spernes

Det ble full klaff fra første stund. Vi har gledet oss veldig til å fortelle omverdenen om dette. Med denne gjengen har vi enda mer å tilby våre kunder. 

Marianne Spernes og Catharina H. Wedel Jarlsberg

Oppover, fremover, utover

I Minnesota Agency har vi lenge sett betydningen av å styrke norske bedrifters konkurransekraft både nasjonalt og internasjonalt. Når vi nå styrker et allerede kraftfullt og kompetent miljø som brenner for å bidra til oppdragsgivers suksess, er vi rustet for store grep og lange steg inn i fremtiden.

Alt det du kjenner så godt fra før blir altså enda bedre med nye, friske og sterke krefter samlet under ett tak. Til sammen er vi nå 16 rutinerte rådgivere og kreatører som har et felles ønske om å videreutvikle Minnesota Agency. Det skal ikke bare være det beste stedet å jobbe i, men også det beste å jobbe med. Vi håper du tar turen innom for å bli bedre kjent med alle nybyggerne.

Akkurat som de som reiste til Minnesota før oss, ser vi frem til å ta tak i øks og ljå for å ploge og så. Vi er overbevist om at kombinasjonen av kreativ og strategisk tyngde vil vise seg å bli svært fruktbar for både oss og alle våre kunder.