Strategisk tydelighet

Tenk å samle alle beslutningstakerne i noen intensive, sammenhengende timer med det eneste formålet å stake ut den videre kursen til bedriften? Bli kjent med Merkevaresprinten!

Del på: FacebookLinkedInTwitter

Grunnlaget for effektiv kommunikasjon ligger i strategisk tydelighet. At bedriftens kampsak (purpose) inspirerer og tydeliggjør viktige verdier og drivkraft. Det handler om ord med mening, kraft og retning. Vi ser at mange virksomheter er altfor utydelige og vingler i kommunikasjonen, både i markedsføringen og måten ansatte snakker om bedriften på.

Vi tror på merkevare. X-faktoren som gir din virksomhet bedre oppdrift enn konkurrentene. Vi tror at de som jobber langsiktig med strategisk tydelighet får en sterkere kultur og bedre gjennomslagskraft i sin kommunikasjon.

Komprimert strategisk prosess

Strategiprosesser er ofte lange og oppstykket, som igjen kan resultere i at strategien blir både dårlig kommunisert og implementert. Dette gjør vi noe med gjennom Merkevaresprinten. Her samler vi alle beslutningstakerne på ett kontor, ett hotell eller en hytte, vi fyller hverandre med energi og holder sammen til vi alle kan samles rundt den riktige strategiske posisjonen for virksomheten. Dette gir kraftfulle resultater som kan implementeres i bedriften og et grunnlag for utvikling av visuell identitet og kommunikasjonsløsninger.

Alt blir bedre med en tydelig retning. 

Vår strategiske verktøykasse

Som et eksternt byrå vil vi fasilitere prosessen på en mer profesjonell måte enn bedrifter får til internt. Det er ikke anbefalt å både lede og delta i samme prosess ettersom du ikke klarer å ha fokus begge steder samtidig, og på denne måten lett kan miste god energi og gruppedynamikk.

Våre strategiske rådgivere har både erfaringen og kunnskapen som trengs for å fasilitere disse strategiske workshopene. Vi har verktøyene og engasjementet som skal til for å skape engasjement blant alle deltakerne i Merkevaresprinten. Sammen staker vi ut kursen for din bedrift, inkludert visjon, misjon, verdier og kultur.

Er du interessert i å høre mer om Merkevaresprinten vår, ikke nøl med å kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg og lære mer om hvilke utfordringer bedriften din står overfor.