Ekspansjon til USA – mulighetene, risiko og de gode hjelperne

Drømmer du om å erobre USA? Da bør du melde deg på ett av våre arrangementer 26-29 september. Her får du svar på mange viktige spørsmål – og kanskje blir nettopp dette starten på noe stort for din bedrift.

Del på: FacebookLinkedInTwitter

Program 26-29 september

Interessen for og tilliten til norske produkter og tjenester gjør at mulighetene er store for mange. Det er mye god hjelp å få på veien som både kan redusere risiko og øke muligheten for suksess for din bedrift. 

I forbindelse med Oslo Innovation Week kan du delta på flere arrangementer om ekspansjon til USA. Meld deg på et eller flere under: 

 • Luncheon på Amerikalinjen: Onsdag 27/9 fra 11.30 til 14.00
  BOOK
 • Afterwork på Amerikalinjen: Torsdag 28/9 fra 16.30 til 18.30
  BOOK
 • Lov og rett i USA: 26-29 september fra 12:00 til 18.00
  BOOK
 • Private Q&A møter: 26-29 september fra 09:00 til 18.00
  BOOK

Afterwork på Amerikalinjen

Torsdag 28/9 fra 16.30 til 18.30 

USA er åpen for norske produkter og tjenester, er du klar for USA? Møt norske og amerikanske ressurser som har til hensikt å bidra til en tryggere ekspansjon i USA. Du får også historien om to spennende bedrifter og deres erfaringer med sin ekspansjon. Egnet møteplass for ettermiddagen er Amerikalinjen i Oslo sentrum. Det blir lett servering, nyttig informasjon og mulighet til spørsmål. 

 Sikre deg plass her

 

Medvirkende / innlegg fra:

Panelsamtale om å lykkes i USA:

Konferansier:

Jan Villard - Eier og rådgiver i Minnesota Agency (Oslo/Minneapolis).

Luncheon på Amerikalinjen

Onsdag 27/9 fra 11.30 til 14.00 

Bli med på lunsj med den Amerikanske Ambassadøren, Marc Nathanson, etterfulgt av en paneldiskusjon der du kan lære hvordan du kan lykkes på det amerikanske markedet ved å utnytte BARNs unike mentornettverk over hele USA.

Advokatfirmaet Larkin Hoffman fra Minneapolis er sponsor for lunsjen og vil lede programmet. 

 ARRANGEMENTET ER FULLT! Det er noen plasser igjen på Afterwork, hvor mye av informasjonen overlapper. Det er også åpent med 1-1 med advokat og Q&A. 

Private Q&As 

26-29 september (andre datoer tilgjengelige etter avtale)

For deg som ønsker en privat samtale om dine vekstambisjoner i USA. Vi inviterer til en uforpliktende prat som kan være starten, eller fortsettelsen på noe stort. Med representanter fra Norway House og Minnesota Agency

 Book ditt møte her

Lov og rett i USA

26-29 september

I USA er riktig juridisk bistand avgjørende. Advokatfirmaet Larkin Hoffman samarbeider med Norway House/BARN om å skape trygghet og redusere juridisk risiko for norske bedrifter som vil inn i USA. Denne uken kan du booke en gratis time med rådgivning fra en av deres advokater. 

 Book ditt møte her