Kunde: Mendel's

Sjokolademestere inntar Oslo

Mendel’s er stedet for alle som elsker sjokolade og drives av den erfarne, talentfulle, franske konditoren Younes El Khomri.

BillyBonkers

Vi har utviklet den visuelle identiteten til Mendel's. Det var et ønske om et maskulint uttrykk med spor av Art Nouveau i formspråket. Logoen er stram, med et nikk til Paris gjennom kurver hentet fra den karakteristiske Art Nouveau-epoken. Det kunstneriske og unike ved de deilige franske fristelsene du finner hos Mendel's, gjenspeiles i logoens detaljrikdom og myke kurver. Disse detaljene bidrar også til å gi en følelse av smak.

Mendel's hadde behov for få, men ikke desto mindre viktige flater. I tillegg til nettside og SoMe fungerer logoen godt på alt fra vinduet ut mot den travle gaten, til den lille sjokolade-signaturen festet på bakverk i alle størrelser.

Det smakte godt å utvikle profilen til dette tempelet for fransk bakverk og sjokolade. Vi anbefaler et besøk i Karl Johans gate 8. Younes og hans mannskap er kunstnere som produserer godsaker som alltid smaker himmelsk – enten du vil nyte i konditoriets vakre omgivelser eller ta med deg til store og små anledninger.

BillyBonkers
Neste: Lanseringskampanje for HONGQI E-HS9 Forrige: Varme og nærhet for framtida