Christin Westby

Kreatør/designer

Tlf.: +47 928 19 873 | Send e-post

Idérik kreatør med Masterchef-potensiale

Christin er noe så sjeldent som en ryddig og strukturert kreatør som på tross av tette deadlines, alltid har orden i sysakene. Og kreativiteten stopper ikke etter endt dag på kontoret, men fortsetter på hjemme kjøkkenet da Christin er lidenskapelig opptatt av mat — noe som kommer oss andre til gode både titt og ofte. Ja takk, begge deler, sier bare vi.

Christin har jobbet innenfor den grafiske designbransjen i mer enn 25 år og har lang erfaring med design, profilarbeid og trykte medier. Christin er en racer på event- og messemateriell, reklame- og salgsmateriell, årsrapporter, magasiner, brosjyrer, pakningsdesign og annet profilarbeid. Hun brenner spesielt for alle prosjekter der hun får leke seg med teksturer, papirkvaliteter, former, farger og uttrykk.

Men kreativiteten til Christin stopper ikke der. Innimellom så leker hun tekstforfatter eller kommer med gode ideer til reklamekonsepter som er så bra at vi blir nødt til å dele de med kundene våre. Ideene blir gjerne servert sammen med hjemmelagde bananpannekaker og syltetøy laget av aroniabærene fra hekken til naboen.

+ Utdannelse

Almennfaglig, Ullern VGS

+ Erfaring

25 års erfaring i grafisk bransje, hvor hun før sin tid i Minnesota Agency har vært grafisk designer i firmaene Macverket, Firstcom, Gutenberg Media, Telenor Media og Geas Forlag.

Hun har jobbet med kunder som Aberdeen, ABG Sundal Collier, Kid Interiør, Epok, CarePacks, Revisorgruppen, Norsk Industri, Landbruksforsikring, Event.no, Mantra by mr. India, Håland Kjøtt, Frogner Boligeiendom, NRC Group, Aabø-Evensen & Co, Helios, Photocure, Enter Tromsø, Pangea Property, Obligo, MyBank, Pareto Securities, Elretur, Gosh, Selje Hotel, Riksbygg, Aspelin Ramm, Advokatfirmaet Økland & Co, Gigagøy, WebCruiter, Interspons, Vi i Villa, Reiser & Ferie, Nordic Choice Hotels, Norlandia, Europcar, American Express, First Hotels, Bærum kommune med flere.

+ Skills

Kreativitet koblet med utpreget nøyaktighet og ansvarsfølelse. Fleksibel, ryddig og strukturert.

Forrige: Villard Neste: Østen