Hilde Eitrem Hansen

Leder for drift og prosjektledelse

Tlf.: +47 930 55 958 | Send e-post

Verdens blideste kontrollfreak

Hilde har definitivt et medfødt prosjektleder-gen. For makan til kontroll, struktur og orden i prosjektene skal man lete lenge etter. Foruten om faglig tyngde innen operativ og strategisk prosjektledelse, har Hilde bred erfaring fra merkevarebygging og kommunikasjon på alle flater. Også er hun skikkelig italofil — og reiser til Roma eller Firenze så ofte hun kan.

Med en analytisk tilnærming går hun alltid all in i kundenes utfordringer, hvor hun er opptatt av å se hver eneste utfordring i et større perspektiv. Samtidig er hun helt rå på å få med seg alle detaljer slik at ingenting blir glemt. Med et stort smil rundt munnen holder Hilde både kolleger og kunder i ørene, slik at fremdrifter holdes og deadlines nås.

Hennes store lidenskap for innovasjon, design, kommunikasjon og brukervennlig utvikling av digitale løsninger – gjør at hun alltid setter sluttbruker og hele kundeopplevelsen i fokus. Med en svært god forståelse for markedskommunikasjon generelt er hun en svært god sparringspartner for både kreatører, rådgivere og kunder. Hvis du vil, så forteller hun deg gjerne også hvilke vingårder du bør besøke i Italia, hvilken restaurant som serverer de beste artisjokkene og fra hvilken slakter du bør hamstre parmaskinke med deg hjem. Prego!

+ Utdannelse

Big data, NTNU, Institutt for datateknologi og informatikk. Bachelor / Diplom markedsøkonom i markedsorientert ledelse, Norges Markedshøyskole
 

+ Erfaring

Hilde har 20 års erfaring fra reklamebyråer som Schjærven, Dinamo, DIST Creative, Creo Communication m.m. og har blant annet jobbet med kunder som OBOS, Block Watne, Get, Eika, Elkjøp, Matprat, Mills, Gilde, TINE, Posten, Gjensidigstiftelsen, Steria, Norges Røde Kors, Norgesgruppen, Vitusapotekene, Interflora og Bademiljø. I tillegg har hun jobbet med prosjektledelse og rådgivning for NSB, Kid Interiør og Martech/OMNI-kanal systemer.

+ Skills

En typisk prosjektleder som stortrives med hektiske dager, hyppig kundekontakt og med kontroll på økonomi og planer. Hun er rett og slett navet i Minnesota Agency.

Forrige: Grann Neste: Hauknes