Olav Flatøy

Konseptutvikler & tekstforfatter

Tlf.: +47 922 68 075 | Send e-post

Fargerik og uredd problemløser

Olav er i sitt ess når han får frie tøyler til å finne opp helt nye veier å gå for kundene. I tillegg til å ha et hode stappfullt av ideer, har han en leken penn og er en erfaren historieforteller på tvers av alle kanaler — også de historiene han selv har opplevd og ivrer etter å dele med oss andre.

Olav har hoppet litt frem og tilbake mellom TV-produksjon og byråverdenen. Felles for alle rollene som Olav har hatt er at han alltid har en sentral kreativ posisjon i alle jobber han utfører. Han har en tung verktøykasse full av kreative prosesser som han gjerne tar i bruk i idéutviklingen for å komme opp med et mangfold av ideer. Ifølge Olav er det lettere å lande på kvalitet, hvis du først har kvantitet.

Olav er opptatt av at alle løsninger bør ha en sterk strategisk forankring, samtidig som han i uttakene helst bruker virkemiddel som humor eller emosjonelle verdier. Løsningene må tilpasses flatene som tas i bruk — og snakke samme språk som målgruppen gjør i de ulike kanalene. Og når det kommer til de selvopplevde historiene, så presenteres de som oftest live med kjente virkemidler som himling med øynene, oppgitte latterhikst og mye gestikulering.

Olav har vunnet flere priser for sitt kreative arbeid.

+ Utdannelse

Historie grunnfag, Universitetet i Bergen 1997
Tekstforfatterlinjen, Westerdals 1998-2002

+ Erfaring

Nesten 20 års erfaring fra byråer og TVproduksjon for arbeidsgivere som Disney Channel, Discovery Channel Nordic, Oktan Publicis, Alf Gundersen, Orangeriet, Nordisk Film&TV, Rakett TV, Tellus Works, Miksmaster Creative og MediaCom. Han har blant annet jobbet med kunder som Bergen kommune, Skyss, Avinor, Santander Consumer Bank, Fana Sparebank, Landkreditt, Mantra by Mr. India, Bakehuset, Pareto, TINE, Fjordland, Byggma, Ostecompagniet, Diplom-is, Sparebank 1 Forsikring, CarePacks, Volkswagen, Sony Mobile, Danske Bank med flere.

+ Skills

Erfaren idéutvikler, tekstforfatter og historieforteller for kunder som ønsker å gå nye veier.

Forrige: Birkelid Neste: Glomnes