Om oss

Minnesota – not bare fordi it sounds cool

Kall oss gjerne merkevarenerder. For hver og én som jobber i byrået vårt digger å jobbe med merkevarer. Både små og store merkevarer som tør å bevege seg utenfor komfortsonen for å nå det store hårete målet. 

Langsiktig vekst

Strategisk merkevarebygging gir langsiktig vekst

Du blir ikke populær uten et godt rykte. Det samme gjelder også for merkevaren din. Å bygge et godt rykte er ikke gjort over natten. Ved å tilføre merkevaren positive verdier, vil vi bygge et godt renommé som vil gi langsiktig vekst over tid.
Kilde: The Long and the Short of It: Balancing Short and Long-Term Marketing Strategies.

Merkevaresjekken

Ta merkevaresjekken

Hensikten med en merkevaresjekk er å kartlegge merkevarens nåværende status. Se på styrker, svakheter og mulighetsrom. Trygt og smart anvendte penger.

Les mer

Minnesota 360

Minnesota 360˚

Vi brenner for 360 graders merkevarereiser. Gjennom innsikt, strategi, utvikling og markeds-aktiviteter, navigerer vi deg gjennom alle stegene av merkevarens utvikling og gjennomslag i markedet. Alltid målt opp mot merkevarens KPIer.

Les mer

Same-same, but different

Minnesota Agency består av forretningsutviklere, analytiske hoder og kreative krefter. Heldigvis er vi alle ganske så forskjellige — det gjør det ekstra gøy å gå på jobben hver dag!

Og det er en god grunn til at hver og én av oss har blitt ansatt. Ansatt for nettopp å være seg selv — med den personligheten, kvalitetene og egenskapene byrået får med på kjøpet. (Mao. er det rom for å synge høyt på one hit-wonders fra 80-tallet på en helt vanlig tirsdag.)

Selv om vi er forskjellige, så er vi svært samkjørte. Vi har de riktige prosessene, arbeidsverktøyene og metodikken på plass for å finne kjernen i merkevaren og lage kreativ kommunikasjon som treffer — og som gjør at gode bedrifter blir til sterke merkevarer.

Nytt byrå?

Vi er alltid på utkikk etter fantastiske kunder som er lidenskapelig opptatt av produktene, tjenestene og kundene sine. Ta en prat med oss, da vel!

Dette fikk vi inn med morsmelka (eller våre tjenester, om du vil)

Selv om vi er et lite byrå, så har vi spesialkompetanse innen våre fagfelt, som gjør at vi kan levere et bredt spekter av tjenester.

Vi utvikler merkevarestrategier, merkevareplattformer og kommunikasjonsstrategier. Vi brenner for design, og har designere som er rå på visuelle identiteter, webdesign og tjenestedesign. Noen av oss er kløppere på å lage reklame som treffer i alle kanaler. Trenger du hjelp til forretningsutvikling, ja så har vi også spesialkompetanse på det. Vi har også selve kongen av IR-kommunikasjon med på laget. Har du en rar forespørsel utenom det vanlige, så vit at vi digger rare forespørsler utenom det vanlige.
 

Vi er en gjeng navigatører som simpelthen elsker å jobbe med merkevarer. Små merkevarer. Store merkevarer. Og mest av alt ambisiøse merkevarer som tør å teste ut nye ideer mens de er tro mot sin egen identitet.