Om oss

Minnesota – not bare fordi it sounds cool

Vi er inspirerte av våre forfedre som emigrerte til Amerika. Med en sterk arv og tydelig identitet i bagasjen, tok de nye utfordringer i ukjente farvann på strak arm — selve oppskriften på hvordan bygge en sterk merkevare.

Your brand is the single most important investment you can make in your business

— STEVE FORBES, EDITOR IN CHIEF OF FORBES MAGAZINE

Sammen kan vi lage den beste jobben vi noen gang har gjort

Vi er en gjeng navigatører som simpelthen elsker å jobbe med merkevarer. Små merkevarer. Store merkevarer. Og mest av alt ambisiøse merkevarer som tør å teste ut nye ideer mens de er tro mot sin egen identitet.

Som merkevarenavigatører brenner vi for 360 graders merkevarereiser. Gjennom innsikt, strategi, utvikling og markedsaktiviteter, navigerer vi deg gjennom alle stegene av merkevarens utvikling og gjennomslag i markedet. Gjennom kontinuerlig evaluering underveis, gjør vi alle nødvendige justeringer for å sikre at merkevaren din alltid holder seg på riktig kurs.

La oss sammen gjøre merkevaren din sterkere og gjøre fremmede til lojale ambassadører. Ikke nøl med å utfordre oss — vi er klare til å bli med på reisen!

Vi kan våre saker

Teamet vårt består av en velbalansert miks av analytiske hoder og kreative muskler. Vi utvikler strategier, merkevareidentiteter, design og kommunikasjon for alle flater og markedsføringskanaler. Ikke nøl med å utfordre oss — vi er klare for å bli med på reisen!

Minnesotas 360-metode

Med analytiske hoder og kreative muskler navigerer vi merkevaren din fra start til ... de neste fasene. For vi tror at du aldri kan la merkevaren din slutte å bevege seg hvis du ønsker å ligge først i løypa. 

Møt navigatørene