Sissel Ødegaard

Rådgiver

Tlf.: +47 911 16 109 | Send e-post

Vår street-smarte og akademiske kaptein

Sissel er vår strategiske tungvekter. Hun lever og ånder for merkevarebygging og har en svært systematisk og strukturert arbeidsmetodikk. Samtidig lever og ånder hun også for pulsen av storbyen — og har blant annet vært i London cirka 400 ganger. Hennes kolleger mener hun er den sjeldne kombinasjonen av akademisk smart og street-smart på én og samme gang.

Etter flere år som kommunikasjons- og markedsdirektør i Vertikal Helse, tok Sissel over roret på Minnesota-skuta høsten 2020. Hun er opptatt av at det ikke finnes noen snarveier til helhetlig og tydelig kommunikasjon. Det må alltid ligge en gjennomarbeidet merkevarestrategi i bunn før man begynner å utvikle visuell identitet og en levedyktig kommunikasjonsplattform, som igjen er forankringen for de kreative uttakene i ettertid.

Med sin lange erfaring fra begge sider av bordet, har Sissel mye verdifull kunnskap og innsikt om mange ulike bransjer. Uansett om hun har vært på byrå- eller kundesiden, så er hun opptatt av alltid å ha kunden i fokus. For mens våre kunder lever av at deres produkter har et positivt renommé hos målgruppen, så lever vi av at våre tjenester skaper resultater for kundene.

Som en ekstra bonus skal du ikke se bort fra at hun kan tipse deg om alt fra sjeldne potetsorter fra Toten, til de bortgjemte smågatene i London som selv Googlemaps sliter med å finne.

+ Utdannelse

BI Diplomøkonom, SMA Markedsføring

+ Erfaring

På kundesiden har Sissel vært ansvarlig for markedsføringen av OL i Lillehammer, og har jobbet som Area Manager i O. Mustad & Søn og Kommunikasjons- og markedsdirektør for Vertikal Helse. I tillegg har hun mer enn 20 års erfaring med merkevarebygging og identitetsutvikling i kommunikasjons-, reklameog designbyråer som Batesgruppen, Itera Gazette, SAY PR & Communication, Miksmaster Creative og Grandplan. Her har hun blant annet jobbet med kunder som Ark Bokhandel, GE Capital Bank, Politidirektoratet, LPO Arkitekter, Narvesen, sparebanken NOR, Oljedirektoratet, Siemens, Statens forurensingstilsyn, SOSBarnebyer, Statsministerens kontor, TINE, Statsbygg, Obos, Wallenius Wilhelmsen, Riksarkivet, Justis- og politidepartementet, Museet for samtidskunst og Debio.

+ Navigatør-skills

Strategi med vekt på merkevarebygging og identitetsutvikling. Spesialisering i internasjonal bedriftsledelse og markedsføring fra BI og ledererfaring fra byrå og kundesiden.