Trude Thorgersen

Salgssjef

Tlf.: +47 406 03 804 | Send e-post

Vår handlekraftige nettverksbygger og fjonge fashionista

Trude er vår uredde og eminente salgssjef som har byttet ut haute couture og catwalks fra klesbransjen i hovedstaden, med allværsjakke og kyststier på Stadlandet. Selv om du kan ta jenta ut av storbyen, så kan du heldigvis aldri ta storbyen helt ut av jenta. Trude er derfor regelmessig innom vårt oslokontor.

Sammen med Bjørn utgjør hun vår avdeling i Selje i havgapet i Vest. Med et stort engasjement og en enorm arbeidskapasitet får prosjektene fort vind i seilene med Trude bak roret. Hun har lang erfaring med både merkevarebygging og salgsutløsende aktiviteter, og har en egen evne til å bygge tette relasjoner med kundene hun jobber med.

Musikk er en av Trudes aller største lidenskaper, og før mammatilværelsen var hun støtt og stadig å finne på konserter og festivaler rundt om i Norges land. Musikkinteressen har resultert i at Trude har vært hjernen bak flere fruktbare samarbeid og eventer mellom forskjellige merkevarer og musikk- og kulturliv. Selv om hverdagen hennes nå kanskje har fått en litt annen klang, så er Trude fremdeles en racer til å se det store mulighetsrommet for kundene hun jobber med.

+ Utdannelse

Økonomi og administrasjon/markedsføring ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, 1997-98.

+ Erfaring

Trude har over 20 års erfaring innen ledelse, salg og marked i klesbransjen hvor hun har jobbet for arbeidsgivere som UniformPartner, Stay Hungry, Kaare Lund, Blender Agency, Jeans & Clothes. Her har hun jobbet med kjente merkevarer som Marc Jacobs, Rock & Republic, Whyred, Hope, Replay, SVEA, Wrangler Jeans og Lee Jeans. I tillegg har hun vært daglig leder og eier av Austring Agenturer. 

+ Navigatør-skills

Strukturert merkevarebygger med stålkontroll i alle prosjekter hun er involvert i. Sosialt utadvent nettverksbygger som alltid fokuserer på løsningene — ikke problemene.